Gerard

Gerard

De makelaars van Stapper Vastgoed verdiepen zich in alle aspecten die van belang zijn bij de aanschaf van een nieuw huis. Zij zijn zich bewust van de impact van deze stap en handelen hier ook naar. Hun inzicht en kennis helpen u vanaf de eerste bezichtiging tot aan de overhandiging van de sleutel.

Op welke plek buiten Nederland zou jij een jaar willen wonen?
Wonen in het buitenland trekt mij niet enorm. Volgens mij hebben we het hier in Nederland heel erg goed, maar als ik toch moet kiezen dan is Portugal het meest aantrekkelijke land dat ik tot nu toe bezocht heb.

Hoelang werk je al bij Stapper Vastgoed/Holland Advies?
Sinds 2000.

Wat is je functie binnen het bedrijf? Wat houdt dit precies in?
Ik heb meerdere functies: makelaar, fiscaal en financieel adviseur en manager. Hierdoor is het werk vaak gevarieerd. Het is leuk om in een professioneel team samen te werken en klanten goed te begeleiden bij vaak grote, financiële en emotionele beslissingen.

Kan je jullie bedrijf in een aantal steekwoorden omschrijven?
Enthousiast, gedreven en persoonsgericht.

Wat vind je leuk om in je vrije tijd te doen?
Een heerlijke dag met mijn opgroeiende gezin een activiteit ondernemen of zaalvoetballen met vrienden vind ik fijn om te doen.

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?
Met een middelgroot gezin is ruimte in en om het huis wel erg prettig. Het wonen in de randstad, maar toch omringd met groen en het hebben van privacy spreekt me wel aan.

Wat is je favoriete plek in Capelle aan den IJssel of in de directe omgeving?
Dat zijn er meerdere. Langs de IJssel zijn er verschillende mooie plekken te vinden, het Hitland, het Alexandrium of de 's Gravenweg zijn leuke plaatsen. Maar eten in het pannenkoekenrestaurant Schollebos is mijn favoriet.