Tamara

Tamara

Op welke plek buiten Nederland zou jij een jaar willen wonen?
Griekenland. De combinatie van lekker weer, mooie stranden, overwegend vriendelijke bevolking en de Griekse keuken spreken mij aan.

Wat maakt jouw dag tot een geslaagde dag?
Als we succes boeken, er geen werk blijft liggen, klanten tevreden zijn en er een goede werksfeer heerst. Het klinkt wat cliché, maar voor mij toch wel de belangrijkste ingrediënten om een werkdag tot een geslaagde dag te maken.

Kan je jullie bedrijf in een aantal steekwoorden omschrijven?
Jong, enthousiast, transparant en daadkrachtig.

Wat is je functie bij Stapper Vastgoed/Holland Advies
Vanaf 2010 werk ik bij Holland Advies als commercieel-administratief medewerker hypotheken en verzekeringen. Het is een functie met veel diversiteit. Voornamelijk verricht ik ondersteunende werkzaamheden voor de buitendienstmedewerkers, verzorg ik hypotheekaanvragen en breng ik verzekeringsoffertes uit.

Wat vind je het leukst aan je functie?
Alles rondom een hypotheekaanvraag is best spannend voor onze klanten. Het is fijn om samen met mijn collega’s onze klanten tijdens dit traject zo goed mogelijk bij te kunnen staan. Het is een binnendienstfunctie maar met veel contact met klanten, banken en verzekeraars. Dit maakt het werk afwisselend.

Wat vind je leuk om in je vrije tijd te doen?
In de zomer ben ik graag op het water, samen met mijn man en dat vinden wij echt genieten! In de herfst kies ik voor wandelen in de bossen. In de winter blijf ik het liefst thuis bij de openhaard of gezellig met familie of vrienden rond de tafel. En in de lente, dan is er ook altijd genoeg te beleven.

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?
Dat is een vrijstaand huis met geglazuurde, glanzende donkere dakpannen. Dat vind ik altijd zo mooi, en met een veranda niet te vergeten! En ach, waarom ook niet, dan toch ook graag aan het water, met een leuk bootje aan de steiger. 

Wat is je favoriete plek in Capelle aan den IJssel of de directe omgeving?
De Kralingse plas.