Rinus

Rinus

Op welke plek buiten Nederland zou jij een jaar willen wonen?
Op het platteland van Engeland. Het weidse uitzicht over de groene heuvels, oude kerken en de verschillende meren en rivieren maken Engeland tot een prachtig land.

Wat maakt jouw dag tot een geslaagde dag?
Als het werk weer netjes en verzorgd is afgesloten, de sfeer goed is en klanten tevreden zijn, dan is mijn dag geslaagd.

Wat is je functie binnen het bedrijf? Wat houdt dit precies in?
Ik ben administrateur. Het is mijn taak om de administraties en belastingaangiften te doen.

Kan je jullie bedrijf in een aantal steekwoorden omschrijven?
Service- en klantgericht, jong, dynamisch, innovatief en up-to-date.

Wat vind je het leukst aan je functie?
Het leukste is om klanten zo van dienst te zijn dat zij tevreden zijn over het geleverde werk. Zeker wanneer je waardering merkt dan weet je dat je inspanningen niet voor niets zijn geweest.

Wat vind je leuk om in je vrije tijd te doen?
In en om ons huis is er altijd van alles te doen. Dingen die gerepareerd moeten worden of gewoon het onderhouden van de tuin of het verven van het huis zijn altijd leuke klussen die ik met veel plezier doe. Ook een rondje fietsen op mijn racefiets doe ik graag.

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?
Het huis waar ik nu in woon is eigenlijk al mijn droomhuis.

Wat is je favoriete plek in Capelle aan den IJssel of de directe omgeving?
Het is heel lastig om mijn één favoriete plek uit te kiezen. Met de keuze uit het Hitland, de Kalingse plas, het Bergse bos en het Schollebos is er genoeg keuze. Maar mijn favoriete plek is de dijk langs de IJssel met aan de ene kant uitzicht op het Hitland en aan de andere kant op de rivier.