Marijn

Marijn

Hoe lang werk je al bij Stapper Vastgoed/Holland Advies?
Alweer een hele tijd, sinds 2005 om precies te zijn.

Op welke plek buiten Nederland zou jij een jaar willen wonen?
Een beetje een inkoppertje natuurlijk, maar ik vind het fijn wanneer het behoorlijk warm is. Het klimaat in Italië lijkt me daar erg geschikt voor. Ik vind het als vakantieland al prachtig dus ik vermoed dat ik het daar wel een jaar zou kunnen uithouden.

Wat is je functie binnen het bedrijf? Wat houdt dit precies in?
Mijn functie binnen het bedrijf is hypotheekadviseur. Ik adviseer overwegend particulieren en help hen een financiering rond te krijgen. Ook bemiddel/adviseer ik inzake verzekeringen en belastingzaken. Behoorlijk allround dus. Ik probeer mensen een ‘’totale dienstverlening’’ te leveren.

Kan je jullie bedrijf in een aantal steekwoorden omschrijven?
Jong, dynamisch, flexibel en oplossingsgericht. Wij denken niet in problemen maar in oplossingen. 

Wat vind je het leukst aan je functie?
Bij een goed hypotheekadvies hoort een deugdelijke hypotheekadviseur, die in dienst is van zijn klant. De mogelijkheden die ik heb en de pasklare oplossingen die ik mijn klanten kan aanbieden geven erg veel werkplezier. Het geeft erg veel voldoening wanneer je aan het einde van het traject blije mensen als klant hebt, die de sleutel overgedragen krijgen en door onze hulp de woning die zij graag willen hebben kunnen kopen.

Wat vind je leuk om in je vrije tijd te doen?
Ik lees erg graag en ben liefhebber van alles wat rijdt op vier wielen.

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?
Het uitzicht vanuit mijn woonkamer vind ik erg belangrijk. Dan bedoel ik niet de spreekwoordelijke geraniums, maar een weids uitzicht over bijvoorbeeld de skyline van Rotterdam. Een appartement, hoog en ruim lijkt me erg leuk! Waarschijnlijk zal het bij dromen blijven, mijn vrouw wil niet.

Wat is je favoriete plek in Capelle aan den IJssel of de directe omgeving?
Mijn thuis, na een drukke dag kom ik weer thuis in de gezelligheid van mijn gezin. Ik word dan begroet door mijn zoon en dat geeft mij altijd weer een grote glimlach op mijn gezicht!